У Дніпрі на Парусі собак труять ковбасою

У Дніпрі на Вітрилі ковбасою труять собак

У Дніпрі на Вітрилі ковбасою труять собак - фото: freepik.com

Події
22 лютого 2022 12:28

На правому березі Дніпра активізувалися догхантери. Вони розкидали по дорозі одного з житлових масивів отруєну ковбасу.

Як розповідає очевидець, проблема виникла на території житлового масиву Парус у районі школи №132, розташованої у Парусному провулку. Невідомі залишили на дорозі ковбасу. Усередині останньої були таблетки. За допомогою цієї "пастки" догхантери намагалися отруїти собак.

Отруєна ковбаса на Вітрилі у Дніпрі.Отруєна ковбаса на Вітрилі у Дніпрі. Фото: instagram.com/dnepr.operative

Vgorode просить жителів Дніпра уважно стежити за своїми вихованцями та маленькими дітьми, щоб вони нічого не піднімали із землі.

Нагадаємо, що у квітні 2021 року догхантери труїли собак на житловому масиві Лівобережний-3, житловому масиві Фрунзенському та Слобожанському проспекті. Тварини на очах у людей помирали в страшних муках - билися в конвульсіях, кричали від болю і спливали кров'ю. Загалом місцеві жителі нарахували понад 20 трупів отруєних собачок. Раніше ми писали, що в Дніпрі вирішили найближчим часом знести недобудований готель "Парус", в результаті чого три собаки, що охороняли її, виявилися нікому не потрібними. Місцева волонтерка зараз намагається допомогти чотирилапим не опинитися на вулиці, щоби вижити.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах