У Дніпрі чоловік запустив салют під час комендантської години (відео)

У Дніпрі чоловік запустив салют під час комендантської години (відео)

У Дніпрі чоловік запустив салют під час комендантської години (відео) – фото: pixabay.com

Події
08 червня 2022 12:48

У Дніпрі чоловік вирішив "відзначити" початок комендантської години салютом. Місцеві жителі спочатку сильно злякалися, а дізнавшись, що це салют, були дуже розлючені.

Інцидент стався близько 11 години вечора на Червоному Камені. Чоловік запустив салют поблизу житлових будинків та звуки вибухів дуже налякали людей. Городяни почали кричати на нього з вікон, а один з них навіть хотів наздогнати і провчити безтурботного дніпрянина, але той встиг втекти в темряві.

Відео того, що сталося, з'явилося в соцмережах:

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський підтримав електронну петицію про заборону використання петард, феєрверків та інших піротехнічних виробів. Автор петиції пропонує законодавчо заборонити ввезення, продаж та використання будь-яких піротехнічних засобів, закрити в країні всі магазини піротехніки, а порушників штрафувати на суму від 15 тисяч гривень. Тепер, за дорученням Зеленського, цю петицію має розглянути Кабінет Міністрів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах