У Дніпропетровській області зачиняються цирки: що сталося

У Дніпропетровській області зачиняються цирки: що сталося -

У Дніпропетровській області зачиняються цирки: що сталося - фото: kstati.dp.ua

Події
16 травня 18:13

Цирки зачиняються, вже не працює розважальний заклад в Кривому Розі, в Дніпрі закриється наступного тижня.

- Останнім часом ускладнилась ситуація на фронті, почастішали повітряні тривоги особливо у вихідні дні. Тримати глядачів по кілька годин в укритті, навіть такому капітальному, як у цирку – це неправильно. Ми не маємо права працювати під час повітряної тривоги, дбаємо про безпеку глядачів та артистів, тому призупиняємо роботу цирку, - прокоментував Ігор Хлібосолов, генеральний директор Криворізького цирку виданню Кривбас.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

В Днепропетровской области закрываются цирки: что произошло - фотоВ Днепропетровской области закрываются цирки: что произошло - фото

Окрім Криворізького, на сьогодні також призупинили свою роботу цирки в Одесі і Запоріжжі, з наступного тижня закривають програму у цирку Дніпра. Лишаються поки працювати державні цирки у Львові та Києві.

- Це не просте рішення прийняли під час засідання Ради директорів циркових підприємств. Однак, як тільки кількість тривог зменшиться і безпекова ситуація стабілізується, Криворізький цирк відновить свою роботу! Безпека глядача – найголовніше зараз. Але тримаймося – хлопцям і дівчатам на фронті зараз набагато складніше!, - зазначив Ігор Хлібосолов.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що у Кривому Розі викинуті напризволяще пацюки стали зірками одного з районів міста.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в:

Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах