У Дніпрі біля ТРЦ Neo Plaza обстріляли машину: постраждала дівчина

У Дніпрі біля ТРЦ Neo Plaza обстріляли машину: постраждала дівчина

У Дніпрі біля ТРЦ Neo Plaza обстріляли машину: постраждала дівчина - фото: bagnet.org

Події
16 лютого 2022 18:00

На правому березі Дніпра в районі ТРЦ Neo Plaza невідомий обстріляв автомобіль, усередині якого були люди. Постраждала дівчина.

Подія сталася вчора – 15 лютого – близько 16:30 на вулиці Марії Кюрі, пише Дніпро Оперативний. Невідомий чоловік здійснив кілька пострілів по автомобілю KIA та втік. В результаті обстрілу з усіх людей, що перебували в машині, постраждала лише дівчина-водій - у неї на лівій руці прострілений палець.

Ситуацію зафіксували камери відеоспостереження.Ситуацію зафіксували камери відеоспостереження. Фото: dnepr.express

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Наразі поліцейські розшукують стрільця та з'ясовують деталі того, що сталося. Попередньо відомо, що до події між незнайомцем та водієм KIA стався конфлікт на ґрунті неввічливого ставлення один до одного на дорозі.

Нагадаємо, що в липні 2021 року в Дніпрі біля ринку "Озерка" невідомий чоловік посеред білого дня напав на водія автомобіля Chevrolet, внаслідок чого той зазнав серйозних травм голови. Після нападу на водія Chevrolet невідомий чоловік сів у автомобіль ВАЗ-2106 і помчав угору вулицею Шмідта. Тим часом на місце події приїхали медики "швидкої" та відвезли потерпілого до лікарні. Правоохоронці оголосили у місті план "Перехоплення", щоб розшукати та затримати зловмисника. Також копи почали розбиратись у деталях нападу. Вони спростували чутки про те, що у водія Chevrolet було зроблено постріли з пневматичного пістолета. За їхніми словами, між автомобілістами виник конфлікт, під час якого власник ВАЗу взяв схожий на домкрат предмет та вдарив їм опонента по голові.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах