Розстріл на "Південмаші": постраждалу Жанну транспортують до Києва

Розстріл на "Південмаші": постраждалу Жанну транспортують до Києва - фото Жанну везуть до Києва -

Розстріл на "Південмаші": постраждалу Жанну транспортують до Києва - фото Жанну везуть до Києва - фото: facebook.com Радій Шевченко

Події
22 лютого 2022 08:23

Постраждалу під час розстрілу на "Південмаші" – 22-річну Жанну – транспортують із Дніпра до Києва. Її супроводжує наша бригада відділу медицини катастроф.

Як повідомив директор обласного центру екстреної медицини та медицини катастроф Радій Шевченко, у Києві дівчина перебуватиме у Головному медичному центрі МВС України. Там вона продовжить лікування та реабілітацію.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Жанну везуть до Києва -Жанну везуть до Києва - фото: facebook.com Радій Шевченко

Нагадаємо, раніше головлікар обласної лікарні імені Мечникова Сергій Риженко розповів, Жанна йде на поправку. У неї були найтяжчі поранення – дівчина зруйнувала один із хребців, але операцію поки що не можуть зробити, оскільки поверхня кульового каналу ще запалена. Лікарі рекомендують провести операцію пізніше, а зараз її чекає реабілітація. Також хірургам необхідно буде поєднати розірваний кишечник.

Відомо, що Жанна кілька років тому дівчина приїхала вчитися до Дніпра, займалася дзюдо. Вона закінчила Університет внутрішніх справ за спеціальністю "правоохоронна діяльність", а після закінчення вишу вирішила відслужити за контрактом у Нацгвардії. Дівчина працювала в караулі та на спеціальному устаткуванні передавала інформацію керівництву частини. Стрілка Жанна особисто не знала.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах