У якому стані перебуває поранена на "Південмаші" військовослужбовець

У якому стані перебуває поранена на "Південмаші" військова -

У якому стані перебуває поранена на "Південмаші" військова - фото: comments.ua

Події
14 лютого 2022 18:15

Головлікар обласної лікарні імені Мечникова Сергій Риженко розповів, у якому стані зараз перебуває 22-річна Жанна Шарова – військовослужбовка, яка зазнала найтяжчих поранень під час розстрілу на "Південмаші".

За словами лікаря, Жанні вже нудно в лікарні, вона хоче бігати, спілкуватися та займатися спортом, але поки що не може. У дівчини зруйновано один із хребців. Операцію поки що не можуть зробити, оскільки поверхня кульового каналу ще запалена. Лікарі рекомендують провести операцію пізніше, а зараз її чекає реабілітація. Також хірургам необхідно буде поєднати розірваний кишечник.

– Це дуже складне поранення. Якби це було за сотні, десятки кілометрів, мабуть, ми її не врятували б, – прокоментував Риженко.

Хлопцям – Владиславу та Ігореві – цього тижня збираються знімати шви. Нацгвардійців планують перевести до шпиталю МВС. Там вони займатимуться гімнастикою та відновлюватимуться.

Нагадаємо, що адвокати Артемія Рябчука, який розстріляв людей на "Південмаші", заявили, що версії ГБР не відповідають дійсності.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах