Отримай відповідь: чи є ажіотаж із оформленням закордонних паспортів у Дніпрі

Які у Дніпрі черги на оформлення закордонних паспортів

Які у Дніпрі черги на оформлення закордонних паспортів - фото: europass.com.ua

Події
18 лютого 2022 17:53

Ходять чутки, що у зв'язку із тривожними новинами про війну українці масово взялися оформляти собі закордонні паспорти. Відомо, як зараз справи з чергами у відділеннях "міграційки" Дніпра та області.

Як повідомляють у міграційній службі Дніпропетровської області, жодного ажіотажу щодо оформлення паспортів для виїзду за кордон з початку поточного року у них не спостерігається. Понад те, попит з їхньої отримання навіть зменшився проти ситуацією на початку минулих років.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Так, з 1 січня по 15 лютого 2022 року закордонні паспорти зробили 22 156 жителів Дніпропетровської області. Наприклад, у минулі роки за аналогічний період цифри були такі:

  • у 2019 році – 33 672 особи з Дніпра та області;
  • у 2020 – 42 938 осіб із Дніпра та області;
  • у 2021 – 12 575 осіб із Дніпра та області.

З цього випливає, що 2022-го закордонні паспорти захотіли отримати все-таки більше людей, ніж минулого року. При цьому зі своїх джерел Vgorode відомо, що в лютому 2022 року черги на оформлення закордонних паспортів у Дніпрі на вулиці Ніренберга (раніше була вулицею Баумана) чималі. Приміщення буває повністю забите людьми, особливо у суботу.

Нагадаємо, що нещодавно з'явилася інформація про можливе закриття авіарейсів в Україні. Vgorode дізнався, як зараз літають літаки з міжнародного аеропорту Дніпра та як вони можуть літати у майбутньому. Також раніше ми писали, що через святкування Дня Єднання у Дніпрі розкупили усі синьо-жовті прапори.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах