На Дніпропетровщині 59-річний чоловік підірвався на боєприпасі

На Дніпропетровщині 59-річний чоловік підірвався на боєприпасі

На Дніпропетровщині 59-річний чоловік підірвався на боєприпасі - фото: adm.dp.gov.ua

Події
29 квiтня 2022 11:51

У Криворізькому районі Дніпропетровської області сталася трагедія. Там 59-річний чоловік підірвався на боєприпасі російських окупантів.

Як повідомила головний спеціаліст ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області Дарина Цуркань, трагедія сталася тому, що 59-річний чоловік чомусь вирішив самостійно підібрати ворожий боєприпас із землі та відвезти його кудись, передають у Дніпропетровській ОДА.

- Чоловік знайшов снаряд "Торнадо-С" біля села Мала Костромка. Перевозив його мопедом. Під час руху польовою дорогою елемент здетонував. Відбувся вибух. Людина загинула на місці, – пояснила вона.

Дарина Цуркань зазначила, що це вже 5-й випадок у області, коли люди вибухають, взявши до рук касетні боєприпаси. Vgorode просить читачів не чіпати потенційно вибухонебезпечні предмети, тому що вони можуть вибухнути будь-якої миті, внаслідок чого хтось знову може загинути.

- Під час обстрілу вони прилітають у поля, у двір, на дахи будинків. Торкати їх у жодному разі не можна! Знешкоджувати снаряди мають право лише спеціалісти. Побачили підозрілий предмет – одразу дзвоніть у Службу порятунку чи поліцію – 101 чи 102, – наголосила Дарина Цуркань.

Потрібно сказати, що рятувальники постійно займаються розмінуванням тих територій на Дніпропетровщині, які обстрілювали російські окупанти.

Раніше ми писали, що на Дніпропетровщині, на яку продовжують нападати російські окупанти, на ворожому боєприпасі підірвалася 47-річна жінка, а до цього на ворожому боєприпасі підірвалися батько із сином. Ознаки, що вказують на можливу приналежність підозрілого предмета до вибухового пристрою, можна дізнатися тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах