На Дніпропетровщині жінка підірвалася на боєприпасі рф

На Дніпропетровщині жінка підірвалася на боєприпасі Росії

На Дніпропетровщині жінка підірвалася на боєприпасі Росії - фото: dp.npu.gov.ua

Події
05 квiтня 2022 12:38

На Дніпропетровщині, на яку продовжують нападати російські окупанти, на ворожому боєприпасі підірвалася жінка.

Як повідомили у прес-службі поліції Дніпропетровської області, трагедія сталася сьогодні – 5 квітня – близько 7 години ранку в селі Новоселівка Покровського району Дніпропетровської області. 47-річна жінка взяла до рук вибуховий пристрій, який валявся на землі після нападу російських окупантів, та підірвалася. Від одержаних травм вона загинула.

Боєприпас Росії, на якому підірвалася жінка.Боєприпас Росії, на якому підірвалася жінка. Фото: dp.npu.gov.ua

Навіщо жінці знадобився небезпечний "шматок заліза" – невідомо. Потрібно сказати, що за фактом того, що сталося, поліцейські вже проводять ретельну перевірку, матеріали зареєстровані в журнал єдиного обліку. На місці події працюють слідчо-оперативна група та вибухотехніки.

Щоб уникнути нових трагедій, пов'язаних з боєприпасами рф, Vgorode просить читачів не чіпати підозрілі та вибухонебезпечні предмети.

Ознаки, що вказують на можливу приналежність підозрілого предмета до вибухового пристрою, і що робити у разі знаходження вибухівки – детально читайте у цьому матеріалі. Нагадаємо, що у суботу – 2 квітня – у Криворізькому районі Дніпропетровської області цивільні батько та син знайшли боєприпаси (які по землі розкидають касетні ракети російських окупантів). Вони принесли їх додому та підірвалися, внаслідок чого загинули. Зазначимо, що боєприпаси виглядали як сріблясті циліндрики довжиною 5 сантиметрів і діаметром приблизно 2 сантиметри. Фотографію касетного боєприпасу можна переглянути ось тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах