Як переселенцям у Дніпрі можна безкоштовно полікувати зуби

Як у Дніпрі переселенцям можна безкоштовно полікувати зуби

Як у Дніпрі переселенцям можна безкоштовно полікувати зуби - фото: 32norma.com.ua

Події
29 квiтня 2022 18:56

У Дніпрі переселенці, у яких дуже розболілися зуби, можуть безкоштовно їх полікувати. Як потрапити на прийом до лікаря – читайте нижче.

Як розповіла генеральний директор стоматологічної поліклініки Дніпра Марта Василишина, її колеги почали безкоштовно надавати ургентну (екстренну) стоматологічну допомогу біженцям із "гарячих точок" України, передають у Дніпровській міськраді.

– Ми надаємо допомогу за медичними гарантіями… У цей пакет (ред. – ургентної) допомоги входить видалення зуба або якщо пацієнт звернувся із сильним болем. Крім цього, з 2018 року в Дніпрі діє муніципальна програма для учасників ООС/АТО: їм надається медична допомога та протезування ротової порожнини, – додала Марта Василишина.

Потрібно сказати, що мешканці Дніпра зараз також можуть скористатися такими стоматологічними послугами безкоштовно. Але всім охочим відвідати лікаря, не заплативши жодної копійки, потрібно мати певні документи.

Які документи потрібно мати тим, хто бажає безкоштовно отримати ургентну стоматологічну допомогу?

Марта Василишина наголосила, що приходити на безоплатний прийом до стоматолога переселенцям можна, якщо у них є декларація із сімейним лікарем та статус ВПО. А ось дніпрянам для отримання ургентної стоматологічної допомоги потрібно мати лише декларацію із "сімейником".

Як потрапити на безкоштовний прийом до стоматолога?

Щоб потрапити на безкоштовний прийом до стоматолога для отримання ургентної допомоги, потрібно записатися за номерами:

  • для дорослих – 0960320670, 066578 78 90;
  • для дітей – 068 833 62 27, 066 281 70 72, 068 883 34 26, 063 512 90 44.

Зазначимо, що стоматологія працює з 08.00 до 20.00 без вихідних.

Нагадаємо, що люди, які евакуювалися з "гарячих точок" України до безпечніших її регіонів, тепер можуть отримати статус ВПО та грошову допомогу від держави через "Дію". Інструкція, як це зробити, є тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах