Борис Філатов розповів про ситуацію на залізничному вокзалі Дніпра на ранок 6 березня

Борис Філатов розповів про ситуацію на залізничному вокзалі Дніпра на ранок 26 березня

Борис Філатов розповів про ситуацію на залізничному вокзалі Дніпра на ранок 26 березня - фото: facebook.com/dniprorada

Події
06 березня 2022 13:40

Багато людей поспішають залишити Дніпро – поїхати у безпечніші міста – і довго чекають своїх черг на потяги у величезних стовпотворах. Не всім виходить виїхати з першої спроби. Дехто змушений намагатися поїхати в інший раз, знову займаючи чергу і стоячи там весь світловий день чи всю ніч. Відомо, як справи на залізничному вокзалі на ранок 6 березня.

Як повідомив мер Дніпра Борис Філатов, на сьогоднішній день на залізничному вокзалі налагоджують логістику евакуації мирного населення (на 8 спеціальних поїздах "Укрзалізниці") з Дніпра до міст, що знаходяться на Західній Україні. Поки що там розділили транспортні потоки. Також на вокзалі розгорнули пункти обігріву для тих, хто чекає на свою чергу на потрібний потяг, передає Дніпропетровська облрада.

Дістатися до залізничного вокзалу в Дніпрі має бути неважко, незважаючи на те, що вчора в місті знову пройшов сильний сніг. Борис Філатов зазначив, що місцеві комунальники працюють у звичайному режимі та прибирають наслідки негоди – розчищають дороги. Усіх біженців попросили не забувати про комендантську годину, яка починається з 20:00 і закінчується о 06:00. Під час нього городянам не можна перебувати на вулиці.

Раніше ми писали, що через "наплив" охочих залишити межу міста, на залізничному вокзалі Дніпра виник колапс. Тому відучора – 5 березня – чоловіків призовного віку, які хочуть відправити в інше місто своїх родичів, закликають робити це до краю привокзальної площі. У місті пообіцяли організувати лінію проходу. На залізничному вокзалі Дніпра за рухом пасажирів спостерігають поліцейські. Нагадаємо, що зараз Дніпропетровська область вважається однією з найбільш безпечних в Україні. Саме тому люди з охоплених вогнем регіонів на поїздах та машинах приїжджають до нас "погостювати". Vgorode зібрав адреси та телефони волонтерів у Дніпрі, куди біженцям можна звертатися за допомогою. Подивитися їх можна ось тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах