Зарплата мера Дніпра: скільки Філатов заробив за перший рік війни

Зарплата мера Дніпра: скільки Філатов заробив за перший рік війни -

Зарплата мера Дніпра: скільки Філатов заробив за перший рік війни - фото: LIGA.net

Події
18 лютого 16:41

Борис Філатов потрапив до ТОП-5 лідерів рейтингу мерів України із найбільшою зарплатою за перший рік повномасштабної війни.

Так, міський голова Дніпра Борис Філатов задекларував за 2022 рік 966,1 тисяч гривень зарплати за основним місцем роботи, тоді як в 2021 році його зарплата склала майже 889 тисяч, пише "Слово і Діло".

Якщо поділити на 12 місяців, то це виходить, що мер заробляв близько 80,5 тисяч гривень на місяць. Це один з найвищих показників по країні, Філатов знаходиться на четвертій сходинці в рейтингу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Зарплата мэра Днепра: сколько Филатов заработал за первый год войны - фотоЗарплата мэра Днепра: сколько Филатов заработал за первый год войны - фото

Зазначимо, що на першому місці мер Харкова Ігор Терехов, який заробив 1 мільйон 714,9 тисячі гривень. Далі йдуть мери Черкас, Луцька, Дніпра та Києва.

Найскромнішим виявився міський голова Одеси Труханов, його зарплата найменша серед мерів - 285,6 тисячі гривень. Це майже 24 тисячі гривень на місяць.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах