Вбивство 11-річної дівчинки: поліція знайшла причетного до злочину

Вбивство 11-річної дівчинки: поліція знайшла причетного до злочину -

Вбивство 11-річної дівчинки: поліція знайшла причетного до злочину - фото: dp.npu.gov.ua

Події
01 лютого 11:52

У Дніпрі поліція затримала чоловіка за вбивство 11-річної дівчинки. Він завдав дитині численні ножові поранення та перетягнув тіло у канаву.

Як повідомили в ГУНП України в Дніпропетровській області, поліцейські встановили, що 28 січня дівчинка поїхала до подруги. 30 січня вона перестала виходити на зв’язок і мати дитини звернулася до поліції.

Вбивство 11-річної дівчинки: поліція знайшла причетного до злочину -Вбивство 11-річної дівчинки: поліція знайшла причетного до злочину - фото: dp.npu.gov.ua

Правоохоронці почали пошуки зниклої, опитали її знайомих і друзів та перевірили громадські місця, однак встановити місце перебування дівчинки не вдалося. 31 січня в ході подальших пошуків тіло дитини з ножовими пораненнями було виявлено у канаві в Самарському районі міста.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

В результаті ретельного огляду місця події та з’ясування всіх обставин злочину поліцейські встановили, що до скоєння умисного вбивства причетний 23-річний чоловік. Наразі його затримано та вручено повідомлення про підозру за частиною 2 параграфу 2 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Знаряддя злочину - вилучене.

Вбивство 11-річної дівчинки: поліція знайшла причетного до злочину -Вбивство 11-річної дівчинки: поліція знайшла причетного до злочину - фото: dp.npu.gov.ua

Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Також поліцейськими додатково розпочато кримінальне провадження за статтею 166 Кримінального кодексу України (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування).

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах