У Придніпровську знайшли тіло 12-річної дівчинки: що відомо

У Придніпровську знайшли тіло 12-річної дівчинки: що відомо -

У Придніпровську знайшли тіло 12-річної дівчинки: що відомо - фото: dnipro.tv

Події
01 лютого 10:47

На вулиці Немировича Данченко знайшли дівчинку, яку розшукували з 29 січня. Попередньо це 12 річна Марія Біланова. Слідчі дії тривають.

Як повідомляє ДніпроТВ, останній раз Марію бачили у понеділок. Наступного дня дівчина мала святкувати свій день народження, але не судилося. Хтось забрав життя дитини.

На житломасиві Придніпровськ, у кущах біля теплотраси, знайшли тіло дитини. Марію Біланову розшукували з 29 січня. На місці злочину працювала мобільна криміналістична лабораторія, кінологи з собаками та слідчі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

- Я вчора дізналась про те, що вона зникла. Я телефонувала кому могла, у Фейсбук, всюди все скинула. Дитина моя була вдома, я побігла по всім місцям, де вона може знаходитись. Думаю, мало чи дитину налякали, образили. Вона мені довіряла, - згадує знайома загиблої Олеся.

Дівчинку шукали весь вечір. Про те, що сьогодні виявили її тіло, жінка дізналась вранці від перехожих. За словами Олесі, Марія була з неблагополучної родини і вона часто її підгодовувала.

- Вони з Кам’янського приїхали. Тато їх чи вигнав, не знаю, яка там ситуація була. Вона тут була на початку, де переселенці в шелтері. Потім, так як мати випиває, їх вигнали, - каже Олеся.

Ще один друг Марії - Іван згадує, що познайомився з нею на вулиці. Дівчинка до школи не ходила.

- Ми гуляли з друзями, і вона вирішила від хлопців побігти. Ми вирішили заступитися, і тоді ми з нею познайомились. Там така сім’я, що розповідати важко. Її тато з мамою б’ють, брат її б’є, - розповідає друг загиблої Іван.

За попередньою інформацією, на тілі дитини були виявлені ножові поранення. Поліція поки не коментує це жахливе вбивство, бо тривають слідчі дії.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах