У Дніпрі жорстоко вбили 12-річну дитину

У Дніпрі жорстоко вбили 12-річну дитину

У Дніпрі жорстоко вбили 12-річну дитину - фото: pravdatutnews.com

Події
19 серпня 2022 13:15

У Дніпрі в будинку на вулиці Юності вбили дитину. 

51-річний чоловік повернувся додому та знайшов мертвим свого 12-річного пасинка. Трагедія сталася на вулиці Юності. Про це повідомляє "Наше Місто". 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За попередньою інформацією, на спині хлопчика правоохоронці виявили чотири колото-різані рани. Крім цього, різана рана була в проекції ключиці, ще одна – на шиї. Також колота-різана рана була в черевній порожнині. Відомо, що батьків в момент вбивства не було вдома.  

Тіло направили на судово-медичне дослідження. 

Прес-офіцер Дніпровського райуправління поліції Аліна Стадник повідомила, що за цим фактом порушено кримінальне провадження. Наразі проводяться слідчі дії.  

Нагадаємо, у Дніпрі засудили чоловіка, який вбив жінку на очах у дітей.  Як повідомили в пресслужбі Дніпропетровської обласної прокуратури, у червні 2021 року 41-річний чоловік перебував вдома у своєї знайомої. Через ревнощі він наніс жінці численні удари ногами по голові та тілу в присутності її двох дітей. Від одержаних травм потерпіла померла на місці. 41-річного чоловіка засудили за вчинення умисного вбивства (пункт 4 частина 2 стаття 115 Кримінального кодексу України). Йому призначили покарання у вигляді 15 років позбавлення волі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах