У Дніпрі під час сварки чоловік вбив гостя та пішов спати в іншу кімнату

У Дніпрі під час сварки чоловік вбив гостя та пішов спати в іншу кімнату -

У Дніпрі під час сварки чоловік вбив гостя та пішов спати в іншу кімнату - фото: gettyimages/naphtalina

Події
20 сiчня 17:46

В Дніпрі затримали 44-річного чоловіка за вбивство. Словесна суперечка між чоловіками переросла у бійку, під час якої господар вдарив свого гостя ножем.

Як повідомили в ГУНП України в Дніпропетровській областу, 19 січня до поліції надійшло повідомлення про те, що у квартирі по вул. Леоніда Стромцова виявлено тіло 41-річного чоловіка.

Встановлено, що напередодні інциденту чоловіки відпочивали в помешканні підозрюваного. Словесна перепалка, яка раптово виникла між ними, переросла у бійку. Під час суперечки, господар квартири взяв до рук ножа та завдав ним декілька ударів по голові потерпілому.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Після чого, залишивши безпорадного на підлозі, пішов спати в іншу кімнату. Коли прокинувся покинув місце злочину. Від отриманих травм 41-річний чоловік помер на місці.

Після проведення ряду слідчих дій працівники поліції Дніпровського районного управління поліції розшукали та затримали 44-річного місцевого мешканця.

У Дніпрі під час сварки чоловік вбив гостя та пішов спати в іншу кімнату -У Дніпрі під час сварки чоловік вбив гостя та пішов спати в іншу кімнату - фото: npu.gov.ua

На місці події поліцейські виявили та вилучили кухонний ніж, яким були завдані тілесні ушкодження потерпілому.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за злочин - до 15 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах