У Дніпрі діти катаються на снігу поряд з Алеєю пам'яті загиблим військовим

У Дніпрі діти катаються на снігу поряд з Алеєю пам'яті загиблим військовим -

У Дніпрі діти катаються на снігу поряд з Алеєю пам'яті загиблим військовим - фото: vinnitsa.info

Події
12 сiчня 15:42

На ж/м Покровський, де нещодавно відкрили Алею на честь полеглих під час російсько-української війни військових, діти бавляться посеред дерев, які дружини й матері загиблих висаджували у пам’ять про своїх чоловіків та синів.

42 клени висадили поблизу "Варусу" на вулиці Юрія Кондратюка. На стінах супермаркету також намалювали мурал, "Дівчина з соколом", присвячений загиблим Захисникам.

- Батьки, діти, та дружини загиблих герої України висаджували молоді дерева у знак памʼяті полеглим Героям. Сьогодні ми стали свідками випадків вандалізму, коли діти під наглядом батьків катались на санчатах серед молодих дерев! Прохання до всіх - залишайте це місце недоторканим. Нехай алея залишається символом нашої гідності та поваги, - повідомляють містяни, які стали свідками інциденту.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Вони наголошують на тому, що діти можуть і мають бавитися, але для цього є безліч місць, де це робити набагато доречніше. Дніпряни звернули увагу на те, що малеча коли спускається з гірки, збиває з корінням молоді дерева, які висаджували дружити та матері загиблих.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Хуевый Днепр (@huevyi_dnepr)

Містяни зауважили, що біля кожного дерева є QR-код, за яким можна дізнатись історію бійця зі слів його родини. Тому люди не розуміють, чому батьки не зупинили своїх дітей та не відвели на іншу гірку, або хоча б трохи далі, де вони не зачіпатимуть дерева при кожному спуску.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах