У Дніпрі містяни познущалися з фотозони у сквері Усачова

У Дніпрі містяни познущалися з фотозони у сквері Усачова -

У Дніпрі містяни познущалися з фотозони у сквері Усачова - фото: t.me/dnepr_operativ

Події
29 вересня 2023 17:47

У Дніпрі вандали розкрали фотозону у сквері Усачова. Ділки потрапили на відео.

Депутат міської ради Дніпра Сергій Пустовий повідомив, що у сквері Усачова на вулиці Петра Калнишевського створили осінню фотозону, аби потішити місцевих мешканців. Але не всі оцінили красу. Мыстяни почали розкрадати гарбузи і солому.

У Дніпрі містяни познущалися з фотозони у сквері Усачова -У Дніпрі містяни познущалися з фотозони у сквері Усачова - фото: t.me/dnepr_operativ

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

- Осіння фотозона, яку влаштувала наша команда у сквері Усачова, мала на меті потішити людей. Мета досягнута – і діти, і дорослі потішилися. Але трохи не так, як ми планували! Дитячі забавки не показуємо і не обговорюємо – багато вже писали про це. А от «дорослі ігри» бачили далеко не всі. А там було багато цікавого, - пише Сергій Пустовий.

На відео видно, як один чоловік два рази приїжджав по гарбузи та набивав повну машину, а жінка кілька разів ходила по солому.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах