Суд виніс вирок жінці, яка відрізала статевий орган та виколола око собаці

Суд виніс вирок жінці, яка відрізала статевий орган та виколола око собаці

Суд виніс вирок жінці, яка відрізала статевий орган та виколола око собаці фото: t.me/dneproperatyv/

Події
04 грудня 2023 12:56

Суд Дніпропетровської області визнав винною 39-річну живодерку, яка знущалася над собакою. Жінка отримала півтора року іспитового строку за жорстке поводження з твариною. Їй погрожувало 5 років позбавлення волі

Як повідомляє Рудана тварину у критичному стані відвезла до Кривого Рогу волонтерка Наталія Піскун. Ветеринари прооперували та дві доби надавали препарати, аби стабілізувати стан.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

Від рук зловмисниці собака постраждала у під’їзді Зеленодольська у серпні 2022 року. Жінка відрізала песу статевий орган та ще й вибила око. 

Зловмисниця визнала свою провину. Їй погрожувало 5 років позбавлення волі та вона уклала угоду з прокурором і їй змінили термін покарання. Крім того, вона заплатить 9,5 тисяч гривень за судову ветеринарну експертизу.

Нагадаємо, жінка познущалася з песа Міші через те, що він пригнув на іншу собаку під час природньої в’язки. Допоки не забрали собаку волонтери, він декілька днів лежав і стікав кров’ю. Йому заново сформували сечовивідну систему.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах