У Кривому Розі рятують пса, якому власниця відрізала статевий орган

У Кривому Розі рятують пса, якому власниця відрізала статевий орган -

У Кривому Розі рятують пса, якому власниця відрізала статевий орган - фото: one.kr.ua

Події
31 серпня 2022 12:02

У Дніпропетровській області жінка відрізала собаці статевий орган. Бідолашна тварина ще кілька днів стікала кров’ю.

Подія сталася декілька днів тому у Зеленодольську. Приводом такої жорстокості стало те, що пес Міша пригнув на іншу собаку під час природної в’язки. Його власниця розлютилася, схопила ніж і відрізала собаці статевий орган. Ще декілька днів Міша стікав кров’ю, доки за ним не приїхала волонтер Наталя з Апостолова, до якої звернулися сусіди, повідомив "Перший Міський".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Дніпропетровській області рятують собаку, якому відрізали статевий орган -У Дніпропетровській області рятують собаку, якому відрізали статевий орган - фото: one.kr.ua

Пораненого песика оглянули ветеринари. Тварина перебувала у тяжкому стані, тому йому не давали ніяких гарантій на життя. Ветлікарі провели складні операції, оскільки собаці довелося заново формувати сечовивідну систему, щоб Міша міг хоча б якось ходити в туалет. Окрім ампутації статевого органу, ветеринари діагностували у нього множинні гематоми, забої та відкриті рани.

Собака ледь не померла -Собака ледь не померла - фото: one.kr.ua

Волонтеру Наталі вдалося забрати не тільки Мішу, але і ще одну собаку та цуценя, які жили у жінки. Наталя написали заяву до поліції. Колишній власниці тварин може загрожувати арешт терміном до шести місяців, або обмеження чи позбавлення волі до трьох років.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах