Відома модель з Дніпра, дружина холостяка Даша Хлистун вдруге вагітна

Відома модель з Дніпра, дружина холостяка Даша Хлистун вдруге вагітна -

Відома модель з Дніпра, дружина холостяка Даша Хлистун вдруге вагітна - фото: instagram.com/dasha_khlystun_/

Події
24 жовтня 2023 13:02

Зірка модельного бізнесу із Дніпропетровщини, дружина пілота, екс"Холостяка" Макса Михайлюка показалася з позитивним тестом на вагітність.

Модель із Дніпра Даша Хлистун разом з чоловіком, ексгероєм реаліті "Холостяк", професійним пілотом Максом Михайлюком повідомили шанувальникам радісну новину.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Так, закохані вдруге стануть батьками. Звісткою пара поділилася на своїх сторінках в Instagram. Макс і Даша розмістили фотографії, на яких дивляться в камеру, усміхаючись, а в руках Хлистун тримає позитивний тест на вагітність.

Відома модель з Дніпра, дружина холостяка Даша Хлистун вдруге вагітна -Відома модель з Дніпра, дружина холостяка Даша Хлистун вдруге вагітна - фото: instagram.com/dasha_khlystun_/

- +1 в сім’ю Михайлюк, - підписала фотографію щаслива матуся.

Зазначимо, що головний герой 10 сезону шоу "Холостяк" Макс Михайлюк та зірка модельного бізнесу Даша Хлистун почали зустрічатися декілька років тому.

27 квітня 2021 року у закоханих народилася донька Аріана. 8 липня 2021 року закохані одружилися, церемонія відбулася у РАЦСі в місті Бориспіль.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах