Гуморист із Дніпра Юрій Ткач прокоментував участь у скандальному весіллі

Гуморист із Дніпра Юрій Ткач прокоментував участь у скандальному весіллі -

Гуморист із Дніпра Юрій Ткач прокоментував участь у скандальному весіллі - фото: glamurchik.tochka.net

Події
23 жовтня 2023 11:35

Українців обурило весілля учасника скандальної п'яної вечірки, на якій гвалтували дівчат. Гуморист із Дніпра Юрій Ткач прокоментував свою участь у цьому заході.

Актор студії "Квартал 95" Юрій Ткач, який став ведучим на весіллі фігуранта справи про "п'яні вечірки" із секс-насильством, заявив, що не знав конкретно, у кого проводить свято. Він прокоментував цю ситуацію в соцмережах.

Він визнав, що це "ганебна ситуація", і запевнив, що віддасть свій гонорар на потреби ЗСУ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

- На превеликий жаль, про його скандальний бекграунд ні я, ні моє оточення реально не знало. А дізнався про цю гучну справу, тільки зі вчорашніх публікацій, - зазначив шоумен.

Приймаючи комерційні замовлення, Ткач із дружиною, яка є його менеджером, першочергово запитують, чи дотичні люди, у яких він проводитиме весілля, до політики, та яку позицію щодо війни РФ в Україні мають. При цьому, комік наголосив, прізвища, профайли наречених, чи будь-яка інша персональна інформація, не завжди буває їм відома.

Гуморист із Дніпра Юрій Ткач прокоментував участь у скандальному весіллі -Гуморист із Дніпра Юрій Ткач прокоментував участь у скандальному весіллі - фото: instagram.com/yuriy_tkach

- Всі наслідки приймаю й обіцяю, що більше подібних ситуацій за моєї участі не станеться, - сказав він.

Щодо гонорару за це весілля - вже сьогодні Юрій Ткач пообіцяв передати військовим мавік і старлінк, які в тому числі були придбані за цей гонорар. Всі гроші за це замовлення підуть і на інші добрі справи.

Ткач додав, що сподівається на розуміння і на те, що суспільство незабаром отримає відповіді на всі питання, що стосуються цієї гучної справи.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах