У Кривому Розі лікар-нарколог продавав рецепти на придбання наркотиків

У Кривому Розі лікар-нарколог продавав рецепти на придбання наркотиків -

У Кривому Розі лікар-нарколог продавав рецепти на придбання наркотиків - фото: dp.npu.gov.ua

Події
28 вересня 2023 17:20

У Кривому Розі лікар-нарколог продавав медичні рецепти на придбання метадону.

Як повідомили в ГУНП України в Дніпропетровській області, протягом поточного року чоловік здійснив продаж майже 10 тисяч медичних рецептів.

У Кривому Розі лікар-нарколог продавав рецепти на придбання наркотиків -У Кривому Розі лікар-нарколог продавав рецепти на придбання наркотиків - фото: dp.npu.gov.ua

Правоохоронці провели слідчі дії та задокументували злочинну діяльність фігуранта. Ним виявилися 45-річний лікар-нарколог.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Як зʼясували поліцейські, на території Металургійного району міста, за грошову винагороду, чоловік незаконно видавав іншим особам спеціальні рецептурні бланки на право придбання наркотичного засобу - метадону.

У Кривому Розі лікар-нарколог продавав рецепти на придбання наркотиків -У Кривому Розі лікар-нарколог продавав рецепти на придбання наркотиків - фото: dp.npu.gov.ua

27 вересня йому повідомили про підозру у скоєні злочинів передбачених частиною другою статті 319 (незаконна видача рецепта на право придбання наркотичних засобів або психотропних речовин) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання стосовно обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах