Жінка, яка годувала груддю в примірочній, прокоментувала ситуацію

Жінка, яка годувала груддю в примірочній прокоментувала ситуацію -

Жінка, яка годувала груддю в примірочній прокоментувала ситуацію - фото: facebook.com/profile.php?id=100007839701156

Події
21 вересня 2023 17:19

20 вересня у Дніпрі в торговому центрі "Караван" жінка в примірювальній кімнаті магазину Colin’s годувала груддю. Консультант-продавець зробила зауваження

Жінка, яка годувала дитину груддю в примірочній в Дніпрі в магазин одягу Colin’s ТЦ Караван прокоментувала цю ситуацію в соцмережах. Вона зі своїм чоловіком і сином-немовлям обирала собі на примірку дві пари джинсів, в цей час малюк почав плакати з вимогою їсти.

Жінка, яка годувала груддю в примірочній прокоментувала ситуацію -Жінка, яка годувала груддю в примірочній прокоментувала ситуацію - фото: facebook.com/profile.php?id=100007839701156

- Ми беремо джинси і йдемо до примірочної для годування і примірки. Будній день, всі, окрім однієї роздягальні, вільні. Я саджусь і починаю годувати, чоловік стоїть з візочком навпроти і чекає, аби забрати сина і дати мені джинси, - розповідає жінка.

В цей час повз роздягальню проходила консультантка, побачила її і заявила, що правилами магазину заборонено годувати, а в ТЦ для цього є окрема кімната і прирівняла процес годування груддю до походу в туалет.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Обурившись на цю ситуацію жінка попросила викликати адміністратора. Коли та підійшла, то пояснила, що ніякі правила магазину не були порушені, але намагалася виправдати свою колегу, мовляв та зробила зауваження і мала на увазі, що треба було прикритися від людей.

В якийсь момент жінці стало огидно, що я вона повинна перед двома працівницям магазину захищати право на годування своєї дитини, що емоції застелили очі.

- Грудне вигодовування це не тільки базова потреба дитини їсти. Тим паче їсти дитина (як моя, наприклад) може хотіти і кожні пів години. ГВ - це ще безпека, заспокійливе, комунікація з мамою, яка є всесвітом для маленької людини. Цей процес не можна нормувати, обмежувати чи забороняти, - каже жінка.

Кімнати мами і малюка в першу чергу створена для гігієнічних потреб - заміна пелюшок/підгузників, переодягання, вважає жінка. Відірвати дитину від грудей, побігти з кричущим малям до туалету і годувати на громадському унітазі, бо хтось має схиблене уявлення щодо ГВ. І ця жінка на все життя буде мати травму, бо "наважилась" просто погодувати свою дитинку тоді, коли вона цього потребувала.

Вона цікавиться, якщо б в цій ситуації замість грудей була би пляшка з сумішшю чи зробила би продавчиня таке зауваження та чи стала би виганяти з магазину.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах