У Дніпрі в магазині Colin’s жінці зробили зауваження під час годування груддю: коментар адміністрації

У Дніпрі в магазині Colin’s жінці зробили зауваження під час готування груддю: коментар адміністрації -

У Дніпрі в магазині Colin’s жінці зробили зауваження під час готування груддю: коментар адміністрації - фото: скрін з відео ТрухаДніпро

Події
20 вересня 2023 13:09

20 вересня у Дніпрі в торговому центрі "Караван" жінка в примірювальній кімнаті магазину Colin’s годувала груддю. Консультант-продавець зробила зауваження. Адміністрація ТЦ надала коментар журналістам Vgorode.

Телеграм-канали почали ширити відео, з якого зрозуміло, що під час шопінгу дитина жінки захотіла їсти та почала кричати. Мати сіла в примірювальній кімнаті магазину Colin’s та почала годувати груддю дитину. 

Продавець-консультант Арина зробила зауваження через те, що жінка не закрила двері до кімнати.

- Я маю право годувати свою дитину будь-де: в магазині, на зупинці, на вулиці. Окрім того, що ви порушуєте мої громадянські права, ви соціальний розрив такий робите… Ви розумієте взагалі, що таке грудне вигодовування? На скільки це безцінна для дитини та мати? - каже жінка із примірювальній кімнати.

- Ми не заперечуємо вам годувати груддю,- відповідає адміністратор Colin’s Олександра.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Журналісти Vgorode звʼязалися з адміністрацією ТЦ "Караван" та взяли коментар щодо події.

- В торгівельному центрі є окремі туалети для матерів, які закриваються та обладнані пеленальними столиками. Саме там можна годувати та переодягатися своїх дітей. Жоден магазин в нашому ТЦ не облаштований кімнатами для матерів та дітей,- прокоментувала адміністрація торгового центру.

Нагадуємо, раніше Vgorode повідомляв про те, що військовий побачив відео, де дитина знущається над собакою та котом та приїхав з Донеччини до Павлограду, аби забрати тварин.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах