Стрілянина в Дніпрі: адвокатка Юлія Сегеда вийшла зі справи захисту поліцейського, який стріляв

Стрілянина в Дніпрі: адвокатка Юлія Сегеда вийшла зі справи захисту поліцейського, який стріляв -

Стрілянина в Дніпрі: адвокатка Юлія Сегеда вийшла зі справи захисту поліцейського, який стріляв - фото: facebook.com/profile.php?id=100000995779587

Події
19 вересня 2023 17:32

Адвокатка Юлія Сегеда вийшла зі справи захисту поліцейського, який вистрілив у водія Jaguar у Дніпрі, внаслідок чого той помер. 

За словами Юлії Сегеди, наразі в її провадженні 13 кримінальних справ і всі по статтям. Вести їх жінці дуже складно і фізично, і морально. Разом з авокаткою в суді були ще двоє її колег.

- Це досвідчені, професійні адвокати. Я вдячна їм за підтримку та добрі слова. Мій клієнт в надійних компетентних руках, - каже жінка.

Тож Юлія Сегеда вважає, що необхідності в її участі у цій справі вже немає.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Вона зазначила, що при підготовці до цього захисту вивчала судову практику по справам щодо непокори, погроз та нападу на поліцейських. Її увагу привернула справа в Дніпрі в 2021 році, коли п'яна жінка розбила пляшку об дівчину патрульну.

Жіночка в стані алкогольного сп'яніння сіла за кермо, на місце приїхали патрульні. П'яна жінка на BMW розбила пляшку об дівчину патрульну, нанесла їй тілесні ушкодження...  Жінці  пред'явили підозру і навіть відправили обвинувальний акт в суд. BMW повернули. Вона розповіла чим закінчилась справа: з 2021 року Бабушкінський районний суд в Дніпрі досі не почав розгляд справи по суті.

- Якщо можна кинути в патрульну пляшку і не понести покарання, то що далі, які месенджі це дає суспільству? Чи можемо розраховувати на захист ми, якщо патрульні не будут захищати себе, якщо напад на співробітника поліції буде безкарним?, - обурюється адвокатка.

Не дивлячись на те, що Юлія Сегеда покинула справу про захист поліцейського, який стріляв у Дніпрі жінка й досі вважає, що патрульний діяв в стані крайньої необхідності і мав підставу для застосування зброї. Наразі слідство триває, захист працює.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах