Зеленський відреагував на міру запобіжного заходу для Коломойського

Зеленський відреагував на міру запобіжного заходу для Коломойського -

Зеленський відреагував на міру запобіжного заходу для Коломойського - фото: ukrinform.ua

Події
03 вересня 2023 17:05

Президент України після вибору запобіжного заходу Коломойському заявив, що після війни війни в Україні будуть інші правила.  

У своєму вечірньому зверненні в суботу, 2 вересня президент України Володимир Зеленський після обрання міри запобіжного заходу для олігарха Ігоря Коломойського заявив, що далі буде "Україна інших правил".

Глава держави сказав, що українці захистять свою державу і повернуть свободу своїй землі.

- Я дякую українським правоохоронцям за рішучість довести до справедливого результату кожну - кожну зі справ, які десятиліттями гальмувались. Закон повинен працювати, - резюмував глава держави.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Зеленський заявив, що кожен відчує, що це буде Україна інших правил. Кордони - ті самі. Демократія - така ж бурхлива. Свобода - одна з найбільших у Європі.

Президент України підкреслив, що ці якості реалізуються "точно без багатолітнього "як завжди" щодо тих, хто "грабував Україну та ставив себе вище, ніж закон і будь-які правила".

Нагадаємо, раніше Vgorode розповідав, що СБУ оголосила відомому бізнесмену Ігорю Коломойському про підозру у відмиванні грошей та шахрайстві. Триває розслідування.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах