Співробітники СБУ зняли взуття перед обшуками в будинку Коломойського

Співробітники СБУ зняли взуття перед обшуками в будинку Коломойського -

Співробітники СБУ зняли взуття перед обшуками в будинку Коломойського - фото: facebook.com/SecurSerUkraine

Події
02 лютого 2023 13:02

У середу, 1 лютого, правоохоронці проводили обшуки у будинку дніпровського бізнесмена Ігоря Коломойського. У соцмережах звернули увагу на те, у якому вигляді були співробітники СБУ.

На опублікованих фотографіях можна помітити, що правоохоронці зняли взуття, коли зайшли до будинку бізнесмена.

СБУ провела обшуки у будинку Коломойського -СБУ провела обшуки у будинку Коломойського - фото: facebook.com/SecurSerUkraine

Слідчі навіть зняли взуття -Слідчі навіть зняли взуття - фото: facebook.com/SecurSerUkraine

Нагадаємо, що Служба безпеки України викрила масштабні схеми привласнення 40 мільярдів гривень колишнім менеджментом ПАТ "Укрнафта" та ПАТ "Укртатнафта". Так, вони ухилялися від сплати податків і легалізували кошти, які були здобуті злочинним шляхом.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наразі у рамках кримінальних проваджень документуються десять епізодів злочинної діяльності. Зокрема, це виведення великих партій нафтопродуктів на афілійовані компанії, ухилення ними від сплати податків, створення безнадійної заборгованості нафтопереробного і нафтовидобувного заводів, що призвело до знецінення та зниження вартості їхніх активів. За даними слідства, це робили в інтересах фактичних власників і бенефіціарів компаній.

У рамках слідчих дій СБУ спільно з Бюро економічної безпеки провела низку обшуків. Вони здійснювалися за місцем проживання фактичних власників і топменеджменту фінансово-промислової групи, до якої входять ці компанії, а також за адресами ймовірного зберігання нафтопродуктів у різних регіонах України. Обшуки проходили і в будинку Ігоря Коломойського, який розташовується неподалік Дніпра.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах