Вода повертається у домівки: завершується будівництво водогонів у Криворізькому районі

Вода повертається у домівки: завершується будівництво водогонів у Криворізькому районі -

Вода повертається у домівки: завершується будівництво водогонів у Криворізькому районі - фото: t.me/evgendoberman

Події
17 серпня 2023 09:58

У Дніпропетровській області завершується будівництво водогонів, пошкоджених внаслідок підриву російськими військами дамби Каховської ГЕС. Вже наповнилися резервуари та магістральні водоводи у Грушівській громаді.

Очільник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко повідомив, що наповнилися резервуари та магістральні водоводи після реалізації проєкту відновлення централізованого водопостачання у Грушівській громаді. Над реалізацією даного проєкту працювали фахівці ДП "Кривбаспромводопостачання".

Як зазначив очільник КРВА: вода повертається в домівки. Комунальні підприємства оновлюють свої потреби і налагоджують господарську діяльність із забезпечення питною водою населення громад Криворізького району.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Також повідомляється, що продовжуються роботи в рамках експериментального проєкту будівництва магістрального водогону Карачунівське водосховище-Кривий Ріг-Південне водосховище.

На сьогодні будівельники вже проклали одну гілку пластикових труб протяжністю понад 16 кілометрів, і ще одну вже спаяли та проклали на понад 6 кілометрів. Дві гілки склопластикових труб уклали протяжністю по 4 кілометри. Тривають роботи зі встановлення двох насосних станцій. Для однієї риють котлован під бетонування, на другій в'яжеться каркас під плиту перекриття.

Євген Ситниченко також повідомив, що для виконання робіт задіяно близько 160 працівників, понад 40 одиниць техніки, зокрема екскаваторів та машин, 15 кранів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах