Вільногірські Мальдіви у Дніпропетровській області заполонила велика кількість відпочиваючих

Вільногірські Мальдіви у Дніпропетровській області заполонила велика кількість відпочиваючих -

Вільногірські Мальдіви у Дніпропетровській області заполонила велика кількість відпочиваючих - фото: facebook.com/gid.ekskursovod.v.Krivom.Roge.guide.in.Kryvyi.Rih

Події
21 липня 2023 15:53

На Дніпропетровщині люди відпочивають на "Вільногірських Мальдівах".

Про це повідомляє Vgorode з посиланням на сторінку "Марс в Кривом Роге" у Facebook.

В Україні триває війна і південь нашої країни зараз частково перебуває в окупації, а частково не є безпечним через регулярні обстріли з боку росіян. Тому жителі Дніпропетровщини шукають альтернативні варіанти відпочинку на воді. Саме таким варіантом у цьому році стали так звані "Вільногірські Мальдіви" - чисте озеро з піщаними пляжами неподалік Вільногірська у Кам'янському районі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Вільногірські Мальдіви"  живляться виключно підземними водами. Це колишній кар'єр і тут немає технічного водопостачання, а дно і пляжі піщані. Перевагою цього місця є ще й те, що тут багато рослинності, що і робить краєвиди такими приваблюючими для відпочиваючих. 

Вільногірські Мальдіви у Дніпропетровській області заполонила велика кількість відпочиваючих -Вільногірські Мальдіви у Дніпропетровській області заполонила велика кількість відпочиваючих - фото: facebook.com/gid.ekskursovod.v.Krivom.Roge.guide.in.Kryvyi.Rih

 З кожним роком бажаючих насолодитися піщаними пляжами та чистою прозорою водою на "Вільногірських Мальдівах" стає все більше. Особливий ажіотаж - влітку цього року. Як пишуть у соцмережі - "усі пруть на вільногірські пляжі. На машинах, автобусах, мотоциклах та електричках, і несуть із собою тонни позитиву та піску."

Вільногірські Мальдіви у Дніпропетровській області заполонила велика кількість відпочиваючих -Вільногірські Мальдіви у Дніпропетровській області заполонила велика кількість відпочиваючих - фото: facebook.com/gid.ekskursovod.v.Krivom.Roge.guide.in.Kryvyi.Rih

Це місце відпочинку стало настільки популярним, що підприємливі люди у Кривому Розі почали пропонувати усім бажаючим поїздки на вихідних до псевдо Мальдів із супроводом екскурсовода всього за 400 гривень. 

Але, не зважаючи на велику популярність цих місць та велику кількість відпочиваючих, місцеві обурені. Адже щороку по закінченню сезону виникає серйозна проблема - сміття, яке залишають після себе люди. Тому тутешні жителі у соцмережах закликають відпочивальників прибирати після себе безлад аби "Вільногірські Мальдіви" могли і надалі щороку радували очі тих, хто приїхав відпочити та релакснути.

Раніше Vgorode писав про Дніпровські Мальдіви: як дістатися і чим там можна зайнятися.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах