У Дніпрі відбулося масштабне затримання жінки на автомобілі Tesla

У Дніпрі відбулося масштабне затримання жінки на автомобілі Tesla -

У Дніпрі відбулося масштабне затримання жінки на автомобілі Tesla - фото: dp.npu.gov.ua

Події
17 липня 2023 17:51

У Дніпрі відбулося масштабне затримання посеред вулиці. Машини правооохоронців оточили автомобіль Tesla та почали спецоперацію.

Як виявлося, це було затримання жительки Дніпровського району. Як повідомили у ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області, вона пропонувала військовозобов’язаним за 7 тисяч доларів отримати довідку про непридатність до військової служби.

Завдяки цим документам чоловіки були визнані тимчасово непридатними до військової служби за станом здоров’я або ж повністю непридатними та виключені з військового обліку. У кінцевому результаті чоловік, який ухилявся від служби, мав можливість безперешкодно виїхати з України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Жінка зустрічалася з "клієнтами" у центрі Дніпра та брала за свої послуги сім тисяч доларів. Їй вдалось переправити за кордон вісім людей.

Затримання жінки -Затримання жінки - фото: dp.npu.gov.ua

Під час обшуків у жінки  вилучили гроші в сумі 260 тисяч гривень, які вона отримала за виготовлення довідки та тимчасового посвідчення військовозобов'язаного, мобільні телефони та автомобіль Tesla.

Порушниці вручили повідомлення про підозру за 332 статею "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України" Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від семи до дев'яти років.

Vgorode раніше повідомляв про засудження антиукраїнського пропагандиста. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах