Мер Дніпра прокоментував жорстке затримання кримінальних авторитетів

Мер Дніпра прокоментував жорстке затримання кримінальних авторитетів -

Мер Дніпра прокоментував жорстке затримання кримінальних авторитетів - фото: t.me/truexanewdn

Події
05 квiтня 2022 15:09

У соцмережі з’явилося відео, на якому правоохоронці жорстко затримують декількох чоловіків. Мер Дніпра підтвердив, що це не фейк і уточнив, що подія трапилася у Павлограді.

На відео було видно, що правоохоронці затримують чоловіків, застосовуючи силу. Повідомлялося про те, що це кримінальні "авторитети", які били тероборонівців та ображали цивільних. Борис Філатов підтвердив цю інформацію і повідомив, що затримання проходило в Павлограді.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Мер Дніпра зауважив, що кожен мародер, злочинець повинен знати, що відплата буде невідворотною.

- Ще я дуже рекомендую різним шакалам з ДБР та іншим тиловим щурам не сидіти в тилу по турбазах, не бігати по Кривому Розі з повістками для керівників, які будують зміцнення, не інкримінувати порядним силовикам "перевищення повноважень", а йти воювати. Усі ці роки вас годували платники податків. Боягузи та нікчеми, нічого ховатися за нашими спинами, – написав Філатов.

Нагадаємо, що окупанти продовжують обстрілювати Дніпропетровщину. Сьогодні близько 7 години ранку в селі Новоселівка Покровського району 47-річна жінка взяла до рук вибуховий пристрій, який валявся на землі після нападу російських окупантів, та підірвалася. Від одержаних травм вона загинула

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах