У Дніпрі на проспекті Яворницького авто збило чоловіка (відео моменту ДТП)

У Дніпрі на проспекті Яворницького авто збило чоловіка (відео моменту ДТП) -

У Дніпрі на проспекті Яворницького авто збило чоловіка (відео моменту ДТП) - фото: pexels.com

Події
27 червня 2023 10:12

Учора ввечері, 26 червня, у центрі Дніпра сталася ДТП – під колеса автомобіля потрапив чоловік, який перебігав дорогу на "червоний".

Аварія сталася на перехресті проспекту Дмитра Яворницького та вулиці Воскресенської. За попередньою інформацією, двоє пішоходів вирішили перебігти дорогу на червоний сигнал світлофора. Одного з них збив Volkswagen, який у цей час їхав на "зелений", повідомляє "Дніпро оперативний".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Момент ДТП зафіксували камери відеоспостереження. На відео можна побачити, що після удару чоловіка відкинуло на декілька метрів. 25-річного пішохода відвезли до лікарні.

Нагадаємо, що вчора ообіді російські війська обстріляли приватне підприємство у Нікополі. Унаслідок атаки загинули двоє працівників – 51-річна жінка та 50-річний чоловік. Ще один 49-річний чоловік отримав поранення. У нього діагностували мінно-вибухову травму та осколкове поранення. Його госпіталізували у стані середньої тяжкості. У ніч на 27 червня російські війська знову атакували Нікопольський район. Окупанти вдарили з важкої артилерії по Марганецькій громаді.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах