Загинули двоє людей: окупанти обстріляли місто у Дніпропетровській області

Загинули двоє людей: окупанти обстріляли місто у Дніпропетровській області -

Загинули двоє людей: окупанти обстріляли місто у Дніпропетровській області - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
27 червня 2023 09:29

У середу, 26 червня, російські війська атакували Дніпропетровську область з важкої артилерії. Під прицілом ворога був Нікополь.

Пообіді російські війська обстріляли приватне підприємство у Нікополі. Унаслідок атаки загинули двоє працівників – 51-річна жінка та 50-річний чоловік. Ще один 49-річний чоловік отримав поранення. У нього діагностували мінно-вибухову травму та осколкове поранення. Його госпіталізували у стані середньої тяжкості, розповів голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Ворог атакував Дніпропетровську область -Ворог атакував Дніпропетровську область - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Окупанти обстріляли підприємство у Нікополі -Окупанти обстріляли підприємство у Нікополі - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

У ніч на 27 червня російські війська знову атакували Нікопольський район. Окупанти вдарили з важкої артилерії по Марганецькій громаді. Ніхто з місцевих жителів не постраждав. Наслідки атаки з’ясовують рятувальники.

Щодо ситуації на Криворізькому напрямку фронту, то вона залишається під контролем Збройних Сил України, запевнив Олександр Вілкул. За інформацією Сил оборони таврійського напрямку, втрати противника за добу вбитими складають 146 окупантів, пораненими 229, четверо полонених. Знищено та пошкоджено 15 одиниць військової техніки ворога.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах