Під Дніпром дістали з води тіло потопельника

Під Дніпром дістали з води тіло потопельника -

Під Дніпром дістали з води тіло потопельника - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
25 червня 2023 10:45

У суботу, 24 червня, у Дніпропетровській області стався черговий нещасний випадок на воді – загинув 32-річний чоловік.

Подія сталася у селищі Шевченко Миколаївської селищної територіальної громади Дніпровського району. Близько 18:15 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що під час купання у місцевому ставку чоловік пірнув у воду та зник з поля зору. На місце події із Дніпра виїхали водолази-рятувальники, розповіли у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Рятувальники одразу почали обстежувати акваторію водоймища. Тіло чоловіка знайшли на глибині п’яти метрів та на відстані 20 метрів від берега. Водолази за допомогою спеціального обладнання доправили чоловіка до берега. Його тіло передали правоохоронцям.

Нагадаємо, що декілька днів тому, 21 червня, у Дніпропетровській області потонув чоловік. Подія сталася поблизу проспекта Південний Інгулецького району міста Кривий Ріг. Тіло чоловіка знаходилося на поверхі води на відстані метра від берега ставка. Рятувальники дістали загиблого та передали представникам поліції. Йому приблизно 55-60 років.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах