У Дніпропетровській області заборонили вилов та продаж риби

У Дніпропетровській області заборонили вилов та продаж риби -

У Дніпропетровській області заборонили вилов та продаж риби - фото: freepik.com

Події
19 червня 2023 11:14

Майже два тижні триває ліквідація наслідків ворожого теракту на Каховській ГЕС. Рівень води у Каховському водосховищі продовжує знижуватися.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак розповів, що в регіоні заборонено вилов та продаж риби. Не можна реалізовувати улов з Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської, Одеської та Херсонської областей.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В області запровадили посилений державний ветеринарно-санітарний контроль, щоб не було порушень. Обмеження будуть діяти поки не ситуація не стабілізується.

Що стосується заборони відпочинку на воді, то кожна громада регіону має надати свої пропозиції. Наразі закриті для купання пляжі Дніпра. Мешканців Нікопольського району застерігають для відвідування обмілілого Каховського водосховища та прилеглої території. Там зберігається небезпека.

Сергій Лисак зазначив, що ситуацію постійно моніторять. Під контролем перебувають стан води та епідеміологічна обстановка.

Нагадаємо, що в Укргідроенерго повідомили, що вивчили фотографії та відео з безпілотників. Фахівці вважають, що рівень води в Каховському водосховищі може бути нижче семи метрів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах