З’явилися подробиці вибуху на шахті у Дніпропетровській області

З’явилися подробиці вибуху на шахті у Дніпропетровській області -

З’явилися подробиці вибуху на шахті у Дніпропетровській області - фото: freepik.com

Події
17 червня 2023 16:58

Сьогодні вночі, 17 червня, у Павлограді у Дніпропетровській області на шахті стався вибух. Ситуацію вдалося стабілізувати.

Як повідомили у компанії ДТЕК, на шахті "Ювілейна" виник спалах метано-повітряної суміші. Внаслідок цього постраждали три гірники. Їх разом з іншими шахтарями, які на той час перебували під землею, оперативно евакуювали на поверхню.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Усім трьом постраждалим на шахті надали необхідну медичну допомогу. Загрози їхньому життю немає. На підприємстві триває ліквідація аварії. У компанії додали, що роботу шахти зможуть відновити після завершення аварійних робіт та комплексної дегазації гірничих виробок.

Нагадаємо, що російські війська продовжують атакувати Дніпропетровську область. Учора, 16 червня, під прицілом ворога вкотре опинився Нікопольський район. Унаслідок обстрілу Нікополя були пошкоджені приватні будинки та господарчі споруди. Один чоловік загинув. Жінка отримала поранення – її госпіталізували до лікарні.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах