На шахті у Павлограді стався вибух: там перебувало 200 людей

На шахті у Павлограді стався вибух: там перебувало 200 людей -

На шахті у Павлограді стався вибух: там перебувало 200 людей - фото умовне: freepik.com

Події
17 червня 2023 13:41

Сьогодні вночі, 17 червня, у Дніпропетровській області на вугільній шахті стався вибух. Є постраждалі серед працівників.

У Міністерстві енергетики України повідомили, що вночі на вугільній шахті у Павлограді стався вибух метану. У цей момент там перебувало приблизно 200 працівників.

Унаслідок вибуху травмувалися троє людей. Їх доставили до лікарні. Інших шахтарів вивели на поверхню. Причини надзвичайної події наразі з’ясовуються. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що російські війська продовжують атакувати Дніпропетровську область. Під прицілом ворога вкотре опинився Нікопольський район. Агресор кілька разів бив по Нікополю упродовж 16 червня. По місту вдарили з важкої артилерії. Через удари, які росіяни нанесли вранці та пообіді, у Нікополі пошкоджені 17 приватних будинків та 16 господарських споруд. Побиті три газопроводи і лінія електропередач. Місцеві жителі не постраждали. Вже надвечір окупанти вгатили знову. Під час обстрілу загинув 81-річний чоловік. Ще постраждала жінка 78 років. У неї осколкове поранення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах