У Дніпропетровській області потонув чоловік

У Дніпропетровській області потонув чоловік -

У Дніпропетровській області потонув чоловік - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
16 червня 2023 15:09

У Кам’янському у Дніпропетровській області рятувальники дістали з води тіло потонулого чоловіка.

Сьогодні, 16 червня, близько 05:50 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в річці Дніпро Дніпровського району міста Кам’янське виявили тіло людини. На місце виїхали рятувальники із Кам’янського та відділення водолазів-рятувальників із Дніпра, розповіли у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На глибині трьох метрів та на відстані 90 метрів від берега знайшли тіло 40-річного чоловіка. Рятувальники-водолази за допомогою човна та водолазно-рятувального обладнання доправили його до берега та передали працівникам Національної поліції.

Нагадаємо, що у ніч на 16 червня російські війська атакували Дніпропетровську область. Під ворожим прицілом знову був Нікопольський район. Так, цієї ночі агресор вдарив по Марганецькій громаді. Окупанти застосували проти населених пунктів важку артилерію. Унаслідок обстрілу ніхто з місцевих жителів не постраждав і не загинув. Наслідки атаки встановлюють рятувальники.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах