Російські війська обстріляли Дніпропетровську область

Російські війська обстріляли Дніпропетровську область -

Російські війська обстріляли Дніпропетровську область - фото умовне: 5.ua

Події
16 червня 2023 09:19

У ніч на 16 червня російські війська атакували Дніпропетровську область. Під ворожим прицілом знову був Нікопольський район.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак розповів, що цієї ночі агресор вдарив по Марганецькій громаді. Окупанти застосували проти населених пунктів важку артилерію.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Унаслідок обстрілу ніхто з місцевих жителів не постраждав і не загинув. Наслідки атаки встановлюють рятувальники.

Керівник Дніпропетроської обласної ради Микола Лукашук зазначив, що всю ніч у Нікопольському районі зберігалася загроза артобстрілу, однак повторних атак не зафіксовано. В інших районах Дніпропетровщини було тихо.

Ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під контролем ЗСУ, запевнив Олександр Вілкул. За інформацією Сил оборони таврійського напрямку втрати противника за добу вбитими та пораненими складають більше чотирьох рот. Знищено та пошкоджено 59 одиниць військової техніки окупантів. Як повідомляє Генштаб ЗСУ, окупанти продовжують обстріли по населеним пунктам на правому березі річки Дніпро.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах