У лікарні Мечникова врятували жінку, яка отримала важке поранення на Донеччині

У лікарні Мечникова врятували жінку, яка отримала важке поранення на Донеччині -

У лікарні Мечникова врятували жінку, яка отримала важке поранення на Донеччині - фото: facebook.com/rsa010963

Події
15 червня 2023 17:46

У Дніпропетровській обласній клінічній лікарні імені Мечникова рятують не тільки військових, але і цивільних, які постраждали внаслідок воєнних дій.

Головлікар Сергій Риженко розповів, що Ірина разом з чоловіком живуть у селі Максимільянівка біля Мар’їнки у Донецькій області. Вони разом порались на городі, збирали полуницю, коли почули гул снарядів і пролунав вибух. Останнє, що запам’ятала Ірина, – це вона та її чоловік, які були залиті кров’ю.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Жінку доправили до реанімації лікарні Мечникова. Вона була у непритомному стані з пошкодженням тонкого кишечника. Їй зробили декілька операцій і зараз Ірина одужує. Весь цей час вона нічого не знала про свого чоловіка і думала, що він загинув.

- В думках Ірина з ним уже попрощалась, думала, що він не вижив. Подібні думки весь час бентежили і Олександра, який лікувався у Курахівській міській лікарні. Сьогодні взнав, що жінка жива. На милицях на таксі приїхав до реанімації лікарні Мечникова. Зустріч, яка перевершила всі мрії. Хвилини щастя та благодаті. У них троє діток, троє внуків, і всі вони хочуть жити у вільній мирній Україні, – написав головлікар.

Нагадаємо, що вночі російські війська атакували Кривий Ріг. Унаслідок обстрілу постраждав чоловік.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах