Є значні руйнування, працівників врятувало укриття: подробиці ракетної атаки у Кривому Розі

Є значні руйнування, працівників врятувало укриття: подробиці ракетної атаки у Кривому Розі -

Є значні руйнування, працівників врятувало укриття: подробиці ракетної атаки у Кривому Розі - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
15 червня 2023 14:12

Сьогодні вночі, 15 червня, російські війська атакували ракетами промислові підприємства у Кривому Розі.

Олександр Вілкул в ефірі національного телемарафону розповів, що уночі російські окупанти випустили чотири ракети. Три з них влучили у два промислові підприємства. Унаслідок атаки там є значну руйнування. Постраждав 38-річний чоловік. Зараз він перебуває у лікарні і його життю нічого не загрожує.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами голови Ради оборони Кривого Рогу, працівники підприємства вчасно перейшли у сховище, коли оголосили повітряну тривогу. Він вважає, що завдяки цьому вони залишилися живі.

Нагадаємо, що близько четвертої години у Кривому Розі пролунали вибухи. На промислових підприємствах внаслідок ворожих прильотів виникли пожежі. Рятувальники їх вже загасили. Є суттєві руйнування виробничих споруд. Також побиті газопроводи, знищено шиномонтаж та автобус.

За інформацією Повітряних сил ЗСУ, вночі в період з 00:20 по 04:30 російські окупанти завдали удару по Україні крилатими ракетами повітряного базування Х-101/Х-555, а також ударними дронами. Чотирма літаками стратегічної авіації Ту-95мс здійснено чотири пуски крилатих ракет з Каспійського моря. Одну із ракет вдалось знищити, решта – влучили в промислові об’єкти в Дніпропетровській області.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах