Григорій Козловський: "Рух" закінчує цьогорічний відбір футбольних талантів

Григорій Козловський - засновник ФК "Рух", меценат і бізнесмен

Григорій Козловський - засновник ФК "Рух", меценат і бізнесмен

Події
12 червня 2023 11:16

На вихідних в Академії «Рух» стартував фінальний відбір і пошук нових талантів, які готові захищати кольори «жовто-чорних». Хлопці віком 13-14-ти років приїхали сюди здійснити свою мрію.

Охочих вступити до команди U-14 було понад 500, проте приїхати вдалося лише 300 учасникам.

Академія "Руху", створена відомим львівським бізнесменом і меценатом Григорієм Петровичем Козловським. На сьогоднішній день вона є однією з найкращих в Україні. Тут 24/7 працює необхідна інфраструктура для пошуку та підтримки футболістів, їхньої подальшої профпідготовки та всебічного розвитку. Інфраструктура "постійно розвивається та вдосконалюється", - зазначив почесний президент ФК "Рух".

Тренери Академії запросили хлопців на поле, зі всіма знайомилися та спостерігали за процесом на кожній зі станцій, завдання на яких було: швидкість, техніка, обіграш і футбол – складові, які важливі для будь-якого юнака, який мріє стати професійним футболістом.

Григорій Козловський та його футбольна Академія "Рух" відкрили двері юним футбольним талантамГригорій Козловський та його футбольна Академія "Рух" відкрили двері юним футбольним талантам

Хлопці готові проїхати майже всю Україну, аби тільки потрапити сюди та побачити все на власні очі, що, зрештою, і зробив Марат, який приїхав із рідними з Одеси: «Я обрав цю Академію, тому що вона розвинена під усі європейські стандарти, і тут є справді великі можливості. Ну, і я багато стежив за нею в тік-тоці, як тут усе відбувається, тому це теж вплинуло на мій вибір. Щодо самих завдань і станцій, то ми спочатку проходили техніку, обігрували фішки, а потім били по воротах. Пізніше отримали завдання на швидкість (біг 15 і 30 метрів), пограли 1 в 1 і наприкінці футбол. Конкуренція тут справді відчувається, тому що приїхало багато хлопців з усієї України, проте я вірю у свої сили, до того ж, підтримка моїх рідних мені дуже допомагає в такі важливі моменти».

Про карʼєру футболіста та бажання грати в топовому європейському чемпіонаті мріють не лише юнаки, але й їхні батьки. Роман, тато учасника сьогоднішнього відбору, підтримав ідею сина та залюбки приїхав разом із ним з Хмельницького, тому що знає, наскільки підтримка та настанови батька важливі в такі вирішальні моменти: «Ми привезли сьогодні сюди нашого сина Максимка. Вже приїжджали на Ruh Cup, все нам дуже сподобалося – інфраструктура, підхід тренерів, їхнє ставлення до юнаків, тому на відбір син одразу зареєструвався, щоби спробувати свої сили. Перед відбором дещо йому підказали, дали настанови та тренувалися разом, щоб він зміг себе гідно показати на усіх станціях відбору».

Академія "Рух" готує зміну поколіньАкадемія "Рух" готує зміну поколінь

11 червня - останній день відборів до Академії. Сьогодні відбудеться підбиття підсумків.

Академія ФК "Рух", яку створив і продовжує всебічно підтримувати Григорій Козловський, уже має у своєму складі перших чемпіонів. ФК "Рух" U-19 стали чемпіонами України серед молодіжних команд.

Григорій Петрович Козловський сам з дитинства грає у футбол, він не просто любить цей вид спорту, а й живе ним. Він знає про нього не з чуток. Тому так зрозуміло і гармонійно виглядає його щире прагнення розвитку і різнопланової підтримки вихованців ФК "Рух".

Почесний президент ФК "Рух" зізнався, що мріє про перемогу "рухівців" у Лізі чемпіонів, а також про те, щоб у майбутньому основний склад клубу був сформований зі спортсменів молодіжної Академії футболу, яку він заснував.

"Ми не зупиняємося на своїх досягненнях. На нас знову чекає зміна поколінь. На нас знову чекає участь у Юнацькій лізі УЄФА. Попереду важкий шлях, але це дуже приємно, що він чемпіонський", - підсумував Григорій Петрович Козловський.

Академія "Рух" – академія великих можливостей для юних футболістівАкадемія "Рух" – академія великих можливостей для юних футболістів

Персона Григорій Петрович Козловський цікава і тим, що він активно матеріально та фінансово допомагає Збройним Силам України. У травні 2022 року нагороджений відзнакою «Знак пошани» Міністерства оборони України за допомогу ЗСУ. З початку повномасштабного російського вторгнення компанії, якими керує Козловський, надають допомогу цивільному населенню та силам оборони. Зокрема, організовують благодійні аукціони для збору коштів, закуповують для військових дрони, автомобілі, планшети та рації, інше необхідне обладнання. Компанії Козловського, зокрема, активно співпрацюють з 45-ю та 47-ю окремими артилерійськими бригадами, 184-м Навчальним центром, Львівським обласним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах