Наймолодший серед поранених: 6-річний хлопчик розповів про удар по передмістю Дніпра

Наймолодший серед поранених: 6-річний хлопчик розповів про удар по передмістю Дніпра -

Наймолодший серед поранених: 6-річний хлопчик розповів про удар по передмістю Дніпра - фото: suspilne.media

Події
05 червня 2023 15:47

В одній з лікарень Дніпра лікується шестирічний Давид з мамою, які постраждали внаслідок ракетної атаки по передмістю. Хлопчик розповів, що сталося того дня.

За словами Давида, він відпочивав вдома разом з батьками і все раптово стало сірим.

- Раптом все стало сірим, я нічого не бачив. Мама говорила: “Де Давід?”. Потім ми вийшли з квартири босоніж, перестрибнули через бордюр, тому що були розвалені сходи, вийшли на вулицю. Встигли якісь люди дорослі з дитиною вийти. Ми підійшли до зеленого "Жигуля", мама казала, що моя дитина вся у крові. Потім ми сіли в машину і мене повезли у "швидку." Я подивився, що я голий і у мене на тілі є кров, – говорить хлопчик, передає "Суспільне".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зараз дитина знаходиться у хірургічному відділенні дніпровської лікарні. Лікарі оцінюють його стан як середньої тяжкості. Сам хлопчик каже, що хоче якнайшвидше виписатися і перемоги України.

- Скільки наших дітей будуть вбивати, я не знаю. Але ми, мабуть, переможемо, – сказав він.

Мати хлопчика Анжела теж перебуває в лікарні. Вона та її чоловік теж отримали поранення. Жінка згадує, що уся родина була вдома.

- Були на кухні, чоловік з дитиною пішли в кімнату, а я хотіла залишитись помити посуд, але не знаю чому, вирішила піти помити голову. Я була в ванній, з намиленою головою і просто бачу перед собою багато пилу, вся в крові. Повертаюсь, чую голос сина – він плаче, каже "Мама, що сталося", а я бачу тільки його силует. Беру сина за руку, і в чому були – вибігли босі на вулицю. Коли вибігли, то чули багато криків, плачу, – говорить вона.

Бігли до дороги, розповідає жінка. Там зловили авто та попросили водія відвезти їх з сином в лікарню.

Вони жили на першому поверсі. Від квартири лишились холодильник та ліжко, говорить вона.

- Вже нічого не хочу. Загинула дворічна дитина. Ми часто гуляли на майданчику разом, я знаю її маму, знаю саму дівчинку. З нами проживає кішка, вона як член сім'ї. Зараз її немає в квартирі. Для мене це велика травма, травма за дитину, за чоловіка. Я не уявляю як жити батькам, які втратили дитину, яку так чекали, – говорить Анжела.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах