Ракетний удар по передмістю Дніпра: у якому стані перебувають постраждалі

Ракетний удар по передмістю Дніпра: у якому стані перебувають постраждалі -

Ракетний удар по передмістю Дніпра: у якому стані перебувають постраждалі - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
05 червня 2023 11:51

У лікарні Дніпра залишаються шестеро людей, які постраждали внаслідок ракетної атаки у Підгородньому. У найважчому стані залишається мама загиблої дівчинки.

Заступник медичного директора з хірургічної допомоги Ігор розповів, що Наталя (мама дворічної дівчинки, яка загинула) досі перебуває у непритомному стані. Вона отримала тяжку черепно-мозкову травму, пошкодження хребта, пошкодження та видалення селезінки, передає "Суспільне". Жінка отримує допомогу у повному обсязі – робиться комп'ютерний слід, проведені два оперативних втручання з видалення селезінки та дренування грудної клітини. Вона лежить в реанімації, загроза її життю залишається.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Жінка перебуває на апараті штучної вентиляції легень, розповів лікар. У неї переломи десяти ребер, через що дуже сильно пошкоджена грудна клітина. Надалі для лікування жінки залучать торакального хірурга, нейрохірурга та невропатолога.

Також в травматологічному відділенні перебувають дві жінки. У них забої та множинні рани кінцівок. Ще двоє пацієнтів – два підлітки з забоями шиї та грудної клітини, черепно-мозковими травмами та струсами мозку перебувають в хірургічному відділенні в дитячій лікарні. Крім того, в хірургічному відділенні перебуває ще одна жінка.

Загрози життю пацієнтів немає, втім вони перебувають в стані психологічного шоку. За словами лікаря, вони зможуть перейти на амбулаторне лікування через 7-12 днів.

Загалом до лікарні доправили 17 поранених. З них 11 – продовжують лікування амбулаторно.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах