Стало відомо, якою ракетою росіяни вдарили по передмістю Дніпра

Стало відомо, якою ракетою росіяни вдарили по передмістю Дніпра -

Стало відомо, якою ракетою росіяни вдарили по передмістю Дніпра - фото умовне: 24tv.ua

Події
04 червня 2023 13:46

Увечері 3 червня російські війська вдарили ракетою по Підгородньому, що неподалік Дніпра. Стало відомо, який тип ракет застосували окупанти.

У Генеральному штабі ЗСУ розповіли, що по передмістю Дніпра ворог влучив однією ракетою "Іскандер-К".

"Іскандер" – це оперативно-тактичний ракетний комплекс класу земля-земля. Залежно від модифікаціх, дальність ракет може бути 500 кілометрів. Ракети можна запускати з невеликою відстані, а летіти вони будуть низько, тому виявити їх досить складно.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Повітряних силах ЗСУ зазначили, що окупанти продовжують нічні атаки по території України безпілотниками та крилатими ракетами по військових об’єктах та об’єктах критичної інфраструктури.

Сьогодні, 4 червня, з 01:00 до 04:00 противник застосував п’ять іранських ударних БпЛА Shahed-136/131 з Брянської області, а також шість крилатих ракет повітряного базування Х-101/Х-555 – випущені із шести стратегічних бомбардувальників Ту-95мс з району Каспію. Силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил загалом було знищено чотири крилаті ракети та три ударні дрони. Зокрема, над Дніпропетровською областю збили дві крилаті ракети та один безпілотник.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах