Уночі над Дніпропетровською областю збили крилаті ракети

Уночі над Дніпропетровською областю збили крилаті ракети -

Уночі над Дніпропетровською областю збили крилаті ракети - фото умовне: vechirniy.kyiv.ua

Події
04 червня 2023 09:47

У ніч на 4 червня російські війська запустили ракети по Дніпропетровській області. Проте наші захисники знищили їх.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак повідомив, що вночі військові з Повітряного командування "Схід" збили над областю дві крилаті ракети. Також вони знищили один ворожий безпілотник, ймовірно, це був "Шахед".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Повітряних силах ЗСУ зазначили, що окупанти продовжують нічні атаки по території України безпілотниками та крилатими ракетами по військових об’єктах та об’єктах критичної інфраструктури.

Сьогодні, 4 червня, з 01:00 до 04:00 противник застосував п’ять іранських ударних БпЛА Shahed-136/131 з Брянської області, а також шість крилатих ракет повітряного базування Х-101/Х-555 – випущені із шести стратегічних бомбардувальників Ту-95мс з району Каспію. Силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил загалом було знищено чотири крилаті ракети та три ударні дрони.

Нагадаємо, що у суботу ввечері, 3 червня, у Підгородненьскій громаді, що неподалік Дніпра, пролунав вибух. Російська ракета влучила між двома двоповерховими житловими будинками. Під завалами опинилися люди.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах