У Дніпрі патрульні врятували вороненя

У Дніпрі патрульні врятували вороненя -

У Дніпрі патрульні врятували вороненя - фото: t.me/patrolinfo_dnipro

Події
30 травня 2023 12:27

Дніпровські патрульні врятували маленьке вороненя, яке сиділо під автомобілем.

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції, учора, 29 травня, до інспекторів відділу зв'язків із громадськістю звернулися мешканці одного з будинків на вулиці Софії Ковалевської. Люди розповіли, що під автомобілем у дворі сидить вороненя. Воно не може літати й може стати легкою здобиччю для тварин чи загинути під колесами авто.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Патрульні Дмитро Голіков, Марина Тихонова та Інна Мартинець змогли дістати птаха з-під автомобіля та відвезли його до однієї з місцевих ветеринарних клінік. Медики оглянули птаха та виявили в нього травмовані кінцівки. Тож йому нададуть необхідну медичну допомогу.

Нагадаємо, що у Дніпрі чоловік напав на свою колишню співмешканку. Коли жінка йшла на роботу, чоловік простежив за нею та напав. Спочатку побив її, а потім поранив ножем. 43-річну жінку госпіталізували до лікарні. Поліцейські згодом затримали 52-річного нападника.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах