Побив та порізав ножем: у Дніпрі чоловік напав на колишню кохану

Побив та порізав ножем: у Дніпрі чоловік напав на колишню кохану -

Побив та порізав ножем: у Дніпрі чоловік напав на колишню кохану - фото умовне: volynnews.com

Події
30 травня 2023 10:48

У Дніпрі чоловік вистежив свою колишню співмешканку, побив її, а потім завдав численні удари по тілу. Постраждалу госпіталізували до лікарні.

У ГУНП у Дніпропетровській області розповіли, що злочин стався 28 травня близько 19:50 біля одного з будинків по вулиці Посполитій, що у Новокодацькому районі. Коли жінка йшла на роботу, чоловік простежив за нею та напав. Спочатку побив її, а потім поранив ножем. 43-річну жінку госпіталізували до лікарні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поліцейські згодом затримали 52-річного нападника. У нього знайшли ніж. Учора, 29 травня, слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого за умисне тяжке тілесне ушкодження.

Нагадаємо, що сьогодні зранку, 30 травня, у Дніпрі на території автостоянки виникла пожежа. На місці рятувальники побачили, що вогонь встиг розповсюдитися на три легкових автомобіля, а також на паркан автостоянки. Пожежу локалізували приблизно за півгодини, а повністю загасили ще через 45 хвилин. Унаслідок події ніхто з людей не постраждав і не загинув.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах