У Дніпрі горів будинок у Шевченківському районі

У Дніпрі горів будинок у Шевченківському районі -

У Дніпрі горів будинок у Шевченківському районі - фото: facebook.com/profile.php?id=100064300195596

Події
23 травня 2023 12:50

У понеділок, 22 травня, у Дніпрі горів приватний будинок. На місці працювали рятувальники.

Як повідомили у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, пожежа виникла близько 15:40 на вулиці Василя Кука, що у Шевченківському районі міста. За викликом негайно прибули два чергових відділення рятувальників.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вогнеборці з’ясували, що пожежа виникла всередині одноповерхового будинку на території приватного домоволодіння. Вогонь пошкодив речі домашнього вжитку та меблі. Площа загорання склала приблизно 15 квадратних метрів.

Займання вдалося локалізувати приблизно за пів години, а повністю ліквідувати – ще за десять хвилин. Унаслідок події загиблих та травмованих немає.

Нагадаємо, що протягом вчорашнього дня російські окупанти двічі обстріляли Нікопольський район з важкої артилерії. Під ворожим вогнем опинилися Марганецька та Червоногригорівська громади. Внаслідок ворожого обстрілу ніхто з місцевих жителів не постраждав. Території, де сталися прильоти, зараз обстежуються. В інших районах протягом дня було тихо.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах